banner268

Haliliye'de Bilgisayar Kursu Devam Ediyor.

Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Devteşti Kadın Destek ve Aile Eğitim Merkezi’nde kadınlara başlatılan Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlük kursu, kadınların bilgisayar öğrenmesindeki adres oldu. Bugüne kadar 16 dönemde 290 kadının bilgisayar öğrenmesini sağlayan kursa, 17’nci dönem kayıtları da devam ediyor. Kursa katılan bayanlara, ilk olarak bilgisayarın donanım araçları tanıtıldıktan sonra, Office yazılımları, bilgisayarın genel kullanımları ve internet kullanımıyla ilgili bilgiler veriliyor. Haftada 30 saat eğitim verilen kurs, 5 hafta süreyle devam ediyor. Eğitimlerin sonunda sınava tabi tutulacak kursiyerlere, 163 saatlik Bilgisayar İşletmenliği ve Operatörlük sertifikası verilecek. Kursa kayıt yaptırmak isteyen kadınların, 4442263 numaralı Beyaz Masa Hattını aramaları gerektiği ifade edildi.

Kursa katılarak bilgisayar öğrendiklerini ifade eden kursiyerler de, hizmetlerinden dolayı Haliliye Belediyesine ve Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17