banner268

Haliliye'de 54 yeni yol açılarak, hizmete sunuldu.

Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla, ilçe genelinde yoğun bir çalışma içerisinde vatandaşların yol ihtiyacını gideren Fen İşleri Müdürlüğü, yeni yol açma, stabilize, kilitli beton parke döşeme ve bakım onarım şeklinde çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapılmadan sürdürülen yol yapım çalışmaları, her kesimin taktirini topluyor.

Fen İşleri Müdürlüğünün çalışmaları kapsamında, Konuklu kırsal Mahallesinde de yol atağı devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Konuklu’da sürdürülen çalışmalar kapsamında henüz yapılaşmanın olmadığı imarlı alanlar ile yapılaşmanın bulunduğu alanlarda yeni yol açma çalışmaları da hızla devam ediyor. Toplamda 54 yeni yolun açıldığı mahallede, ekipler çalışmalarını da sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; yeni açılan yolları, stabilize malzeme döküp, iş makineleriyle malzemeyi sıkıştırarak vatandaşların hizmetine sunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17