banner262

Göçer Şanlıurfalıları Coşturdu

Şanlıurfa'da bu yıl ilki düzenlenen İsot Festivali kapsamında konser veren ünlü sanatçı Ferhat Göçer , hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Şanlıurfalı ünlü şarkıcı  Ferhat Göçer, bu yıl ilki düzenlenen İsot Festivali'nde konser verdi. Birbirinden güzel şarkılarını Şanlıurfalılar için seslendiren Göçer, unutulmaz bir gece yaşattı. Saat 21.00'de sahneye çıkan Ferhat Göçer konserine "Götür Beni Gittiğin Yere" şarkısı ile başladı. "Gül ki Sevgilim", "Aldırma Gönül"  şarkılarını da seslendiren Göçer'e binlerce kişi hep bir ağızdan eşlik etti.



Haleplibahçe Mahallesi'nde bulunan Kent Müzesi önünde gerçekleşen konsere Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile kurum ve kuruluş müdürlerinin yanı sıra binlerce vatandaş katıldı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaUrfes
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17