banner268

“ Ekmek nimettir, Yeri çöp değildir ”

“ Ekmek nimettir, yeri çöp değildir ” sloganı ile çalışma başlatan Viranşehir Belediyesi,sosyal sorumluluk bilinci ile hareket ederek,ilçenin farklı noktalarına bayat ekmek toplama kutusu yerleştirecek.

Viranşehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde ilçenin farklı noktalarına yerleştirilecek olan ve temin edilen 25 Adet bayat ekmek toplama kutusu ile ekmek israfının önüne geçilmesi hedefleniyor.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Ekmek israfını önlemek amacıyla “Ekmek nimettir, yeri çöp değildir” sloganıyla çalışma başlattıklarını, başlatılan çalışma ile sosyal sorumluluğun yerine getirilmesinin hedeflendiğini kaydetti.

Ekmek yeri çöp değildir diyen Çimşit, “ İlçenin farklı noktalarına Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ekmek toplama kutularını yerleştirip halkımızı konu ile ilgili bilgilendirecek. Ayrıca günlük olarak toplanan bayat ekmekler doğal ortamda yaşayan hayvanlara verilecek.Bu amaçla yapacağımız çalışma ile Ekmek israfının önüne geçmeyi amaçlıyoruz ” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269