banner268

Ekinci,"Vatanını Seven Gençlik Yetiştiriyoruz"

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi Ak Ev’ler Spor Salonlarında eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. Gençliğe verdiği önemle kamuoyunun takdirini kazanan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi tarafından ilçe gençliğine kazandırılan Ak Ev’ler Spor Salonlarıyla hizmeti, gençliğe yatırıma dönüştürdü.

İlçeye kazandırılan 20 Ak Ev Spor Salonunda 6000 öğrenci değişik branşlarda eğitim görüyor. Eğitim gören gençleri sık sık ziyaret eden ve isteklerini anında yerine getiren Başkan Ekinci son olarak, Türkiye Karate Federasyonu tarafından 4 ayda bir yapılan kuşak terfi sınavına katılan 120 öğrencinin heyecanına ortak oldu. Şıh Maksut, On İkiler, Direkli ve Selçuklu mahalleleri Ak Ev’ler Spor salonlarında eğitim görüp kuşak atlama sınavına girmeye hak kazanan öğrenciler Başkan Ekinci’nin de katıldığı organizasyonda ter döktü.

Başkan Ekinci, sınavı başarıyla tamamlayan ve kuşak atlamaya hak kazanan Burak Küçük, Abdulkadir Bozdağ ile Muhammed Zamir’e yeni kuşaklarını verdi. Başkan Ekinci yine, Erzurum’da düzenlenen ve 22 ülkeden 2500 sporcunun katıldığı Uluslararası Palandöken Karate Şampiyonasında, 76 kğ’da 3. Olup bronz madalya kazanan Ak Ev’ler öğrencilerinden Yunus Akoğlu’nu da ödüllendirdi.

Gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve gençlerin öz çekim talebini de kırmayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gençliğe yatırımın süreceğini belirtti. Başkan Ekinci konuşmasında şunları söyledi;” Bizler her zaman genç nüfustan ve bu nüfusa verilmesi gerekken önemden bahsediyoruz. Gençlerimizin karşılaştığı sorunların farkında olarak, dezavantajlı bölgemizde 20 adet Ak Ev’ler Spor salonunu hizmete sunduk.  Bu spor salonlarımızda değişik branşlarda 6000 öğrencimiz eğitim görüyor. Bugün de burada 120 sporcumuzun Türkiye Karate Federasyonu tarafından düzenlenen kuşak atlama sınavına iştirak ettik.

Yine aynı zamanda Uluslararası Palandöken Karate şampiyonasında 22 ülkeden 2500 sporcunun katıldığı organizasyonda 3. Olan kardeşimizle de birlikteyiz. Tabi tüm bunlar yaptığımız çalışmaların sonucunda artık nereye gittiğimizi gösteren bir durum. Daha önce de ifade ettiğimiz gibi bizler, sporu araç olarak kılıyoruz.

Gençlerimizi, çocuklarımızı sokakalradan bu Ak Evlerimize davet ediyoruz. Burada kardeşlerimize değişik branşlarda eğitimler verilmekte. Tabi hepsinden ötesi burada değerler eğitimi veriliyor. Bu vatana, bu toprağa aidiyet duygularını yükseltecek aşılamalar yapılıyor. buradan yetişen gençlerimiz bulundukları ortamlarda birer lider genç statüsü kazanmış oluyorlar.

Lider genç demek, vatanını , bayrağını, milletini seven genç demektir. Lider genç demek, yanlışa karşı elinden geleni yapan genç demektir. Lider genç demek, okulda, sokakta nerde olursa olsun terbiyeli, ahlaklı genç demektir. Bizler de bu spor salonlarımızda bu gençliği yetiştiriyoruz. Şu anda spor salonlarımızda 6000 genç yetişmekte. Hedefimiz bu sayıyı çok çok yükseltmektir. Bizler fiziki yapılar yapabiliriz, camdan kuleler yapabiliriz, ama gençlerimizi eğitemezsek o gençler inşa ya da imar ettiğimiz şehri tarumar ederler. Gençliğe yatırım yaparsak onlarla birlikte önce sosyal dönüşümü sağlarız, fiziksel dönüşüm de arkasından koşa koşa gelir. “

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269