banner268

Ekinci,esnafla beraber bereket duası yaptı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin mahalle ve esnaf gezilerine ara vermeden devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinden itibaren çarşı esnafıyla bir araya gelen Başkan Ekinci, esnafın taleplerini yerinde dinledi. Sabah namazını Dergâh camiinde kıldıktan sonra camii cemaatiyle le namaz sonrası bir araya gelen Başkan Ekinci daha sonra esnafın sabah duasına katılarak hayırlı işler temennisinde bulundu.

Aşağı çarşı diye tabir edilen bölgede esnafla bir araya gelen Başkan Ekinci, esnafın istek ve taleplerini de yerinde dinledi.

Kunduracılar Pazarında haftada iki gün düzenlenen bereket duasına da katılan Başkan Ekinci, esnaf ile birlikte ellerini semaya açıp bereket duası yaptı.

Sabah 06.00 sularında mesaiye başlayan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, kendisine iletilen taleplerin yerine getirilmesi için birim amirlerine anında talimatlar veren Başkan Ekinci’nin bu davranışı esnaf tarafından takdirle karşılandı.

Esnaf ve vatandaş ziyaretinde açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, rutin olarak gerçekleşen bu ziyaretlerle talepleri birinci ağızdan dinlediklerini belirtti. Başkan Ekinci,” Çarşı esnafıyla bir araya geldik. Esnafımızla bir araya geldik. Her pazartesi ve cuma günleri esnafımızın yaptığı bereket duasına eşlik ettik. Geziler esnasında esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya gelip onlara hayırlı işler dilerken, aynı zamanda esnafımızın da bizlerden talepleri oluyor, onları da dinleyip bu sorunların giderilmesi noktasında da çalışmalar yapıyoruz. Öncelikle esnafımıza hayırlı işler diliyoruz. Onun dışında da şunu ifade etmekte fayda görüyorum; esnaf ve insanlarımızla bir arada olmak hem hizmetler noktasında geldiğimiz yeri gösteriyor hem de esnafımızın ve vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemiş oluyoruz. Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz bu gezilerimiz devam edecek. Ben bir kez daha esnafımıza hayırlı işler temennisinde bulunuyorum. “ dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269