banner262

Cuma Gönüllü Parkı Yenileniyor

Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, vatandaşların yaşam alanı olan park ve bahçelerin daha düzenli olmasını, vatandaşların daha rahat ortamda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla ihtiyaç duyulan bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, park ve bahçelerde onarım gerektiren bank ve piknik masalarının, su ve elektrik tesisatları ile oyun gruplarının yenilenmesi çalışmalarını bölge bölge tamamlıyor. Yüzey alanında kırık ve eksik taşlar bulunan parklarda da, eksiklikler anında gideriliyor.

Bu çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Bağlarbaşı Mahallesinde bulunan Cuma Gönüllü Parkında kırılan veya bakım gerektiren bank ve piknik masalarının da yenilenmesini sağladı. 8 bank ve 14 piknik masası, sökülerek yerine yenileri monte edildi. Yıpranan kent mobilyaları ise ekiplerce kamyonetlere yüklenerek, geri dönüşüm için Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü atölyesine götürüldü.

Yapılan çalışmayla ilgili açıklama yapan Bağlarbaşı Mahalle Muhtarı Ahmet Polat, Cuma Gönüllü Parkının vatandaşlarca yoğun olarak kullanıldığını, eskiyen kent mobilyalarının değiştirilmesinden dolayı Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür ettiklerini söyledi.

Öte yandan, Park ve Bahçeler Müdürlüğü parkların tertemiz olmasını sağlamak amacıyla temizlik, yemyeşil olması için de ağaç dikim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17