banner268

Çimşit,hasta ziyaretinde

Çuvanlıoğlu’nu evinde ziyaret eden Başkanvekili Ömer Çimşit ve beraberindekiler, Çuvanlıoğlu’nun rahatsızlığı hakkında aile fertleri ve kendisinden bilgi aldılar.

Hasta ziyaretine istinaden Belediye Başkanvekili Çimşit, “Hastalık da sağlık da bizim içindir, insanın, her günü bir değildir. Gezip gören koşup eğlenen insanlar,hastalanıp yatağa bağlanınca her gün görüp konuştuğu insanları görmek isterler, kendilerini ziyaret etmelerini beklerler. Viranşehir Belediye Başkanvekili olarak göreve geldiğimden bu yana,  Yardımcılarımla birlikte çalışmalardan fırsat buldukça, hastalarımızı ziyaret ederek yalnız olmadıklarını hissettiriyoruz. Bütün hastalarımıza Allah’tan  şifa diliyorum” dedi.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren personelimiz Pınar Çuvanlıoğlu ve ailesi Başkanvekili Çimşit'e ve beraberindekilere teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17