banner268

Çiftçi,"Sorunları Çözen Kadroyuz"

Şanlıurfa'nın trafik yükünü hafifletmek amacıyla Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü ilçesi Narlıdere Mahallesinde başlattığı Narlıdere Köprülü Kavşak projesi devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, proje çalışmasının devam ettiği alanda incelemelerde bulundu. Teknik ekipten bilgi alan Başkan Çiftçi, sorunları geleceğe taşıyan değil, sorunları çözen bir belediye anlayışı ile halka hizmet ettiklerini söyledi.

Şanlıurfa'nın trafik sorunu için önemli projeler hazırladıklarını ve sorunları geleceğe taşıyan değil, sorunları çözen bir kadro ile halka hizmet ettiklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Narlıdere Köprülü kavşağımızda çalışmalarımız devam ediyor. Burada yapılan proje çalışmasıyla şehir trafiği anlamında çok önem arz ediyor. Şanlıurfa-Diyarbakır yolu GAP Bulvarı Şanlıurfa'nın kuzey yönündeki tüm trafik yükünü taşıyan bulvardır. Zor bir çalışma içerisinde olduğumuzun farkındayız. Şehrimizin geleceğini düşündüğümüz için bu zorluğu göğüsleyen bir yapıda bir kadroyla hareket ediyoruz. Hızlı bir şekilde Narlıdere köprülü kavşağı Şanlıurfa'mıza kazandıracağız. Narlıdere köprülü kavşağının tamamlanmasıyla Diyarbakır yolunun ikiye bölmüş olduğu Kuzey Şanlıurfa Karaköprü ilçesi birbirine bağlanmış olacaktır. 35 metrelik bulvarları bir daire şeklinde birbirine bağlamış olacağız ve bu da şehrin geleceği için çok önem arz ediyor. Maşuk bölgesi, Akpıyar, Batıkent, Seyrantepe Mahallesi gelişme kaydeden yeni Şanlıurfa burada şekilleniyor, biz şehrin geleceğini görerek bu adımları atıyoruz. Şanlıurfa'nın sorunlarını geleceğe taşımaktan ziyade sorunları çözen bir Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak halkımızın huzuruna gitmeyi planlıyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17