banner262

Çiftçi,"Siverek'in içme su sorununu çözeceğiz"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek merkez ve kırsal mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunları dinledi. Paris düğün salonunda düzenlenen toplantıya Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ile 81 mahallenin muhtarı katıldı. Düzenlene istişare toplantısında muhtarlar sorunlarını Başkan Nihat Çiftçi'ye iletti. Başkan Çiftçi muhtarlar tarafından kendisine iletilen sorunların çözümü konusunda Daire Başkanları ve Birim Müdürlerine talimat verdi.

SİVEREK'İN SU SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Siverek ilçesinde yıllardır yaşanan su sorununu çözmek için arıtma tesisi yaptıklarını ve bu tesisle birlikte Siverek ilçesinin su sorununu çözeceklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Siverek'e hepiniz hizmet ettiğiniz gibi bizlerde Şanlıurfa ve Siverek'e hizmet ediyoruz. Hiç bir şey bir kereden bitmiyor. Siverek Şanlıurfa'mızın en büyük ilçesidir. Hem nüfus olarak hem yol ağı olarak, hem alan ve hem de mahalle sayısı olarak çok büyük bir ilçemizdir. Kadrolarımızla çalışarak her ay ve her yıl bitirilmedi denilen sorunlar biter. Biz hizmet etmeyi seviyoruz. Şanlıurfa ve Siverek'in bir evladı olarak istiyorum ki hizmetler burada yerli yerinde yapılsın, yıllardır bitmeyen su sorunları bitsin ve yıllardır bitmeyen yol sorunları bitsin. Siverek'te yolları betona dönüştürüyoruz ve bu çok önemli bir karardır. Yolları sağlam yapmamız gerekiyor ve bitti dediğimizde 10-15 ve 20 yıl oranın artık yolu yapılmıştır dememiz lazım. Yollar, kaldırımlar, semt pazarları mezarlık alan düzenlemesi ve kültür merkeziyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Merkez hepimizin, ilçe toparlandı, arıtma tesisi yapılıyor. İçme suyu sorununu çözüyoruz. Arıtma tesisinde kırsala su bırakılacak ve su sorununu çözeceğiz. Muhtarlarımızı önemsiyoruz, bizim yereldeki temsilcilerimizdir. Bize iletilen taleplerin hepsini talimatlandırıyoruz ve çözümü konusunda çalışmalar başlatıp haritalara işleyeceğiz" dedi.

Siverek Belediye Başkanı Resül Yılmaz ise Görevlerinin son anına kadar ekip arkadaşlarıyla birlikte Siverekli vatandaşlara hizmet edeceklerini söyledi.

AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik ise yapılan toplantıdan dolayı Başkan Nihat Çiftçi'ye teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17