banner268

Çiftçi,"Harran medeniyetimizin kökünü oluşturur"

Başkan Çiftçi, belediye ziyaretinin ardından geçtiğimiz günlerde 6'ncı olağan kongresini yapan AK Parti Harran ilçe teşkilatını ziyaret etti. Yapılan kongrede yeniden AK Parti Harran İlçe Başkanlığına seçilen Mahmut Özyavuz tarafından karşılanan Başkan Çiftçi, teşkilat üyeleriyle bir araya geldi. Teşkilat üyeleriyle sohbet eden Başkan Çiftçi, Harran'a önem verdiklerini söyledi

'ATALARIMIZIN BIRAKTIĞI KUTSAL TOPRAKLARA HİZMET EDECEĞİZ'

"Harran'da teşkilat kongremiz gerçekleşti ve Harran'da Mahmut Özyavuz ile birlikte yol yürüyen arkadaşlarımız oldu. Değişiklik anlamında ona kuvvet ve omuz vermek isteyen yeni arkadaşlarımız yönetimde yer aldı. Hepimiz sonuçta geniş bir aileyiz. Amacımız AK Partimize, Şanlıurfa'mıza ve Harran'ımıza hizmet etmektir. Yeter ki bu şehri sevelim, bu şehre hizmeti ibadet aşkıyla görelim, birlik, beraberlik ve huzur içerisinde bu işi gerçekleştirelim. Şanlıurfa hiçbir zaman Harran'sız düşünülemez. Harran bu şehrin kökünü oluşturur, medeniyetimizin kökünü oluşturur, İslami medeniyetin kökünü oluşturan bir şehirdir. Atalarımızın, büyüklerimizin bizlere aslında değer ve ışık olarak bırakmış olduğu iz Harran'dır. Bizler gerek İlçe belediye başkanımızla, meclis üyesi arkadaşlarımızla, yönetim kurulu ve mahalle temsilcilerimizle Büyükşehir Belediyesi olarak kadromuzla bu Atanın bırakmış olduğu kutsal toprağa hizmet edeceğiz. Her zaman Harran'a huzurla geldik ve huzurla gidiyoruz" diye konuştu.

AK Parti Harran İlçe Başkanı Mahmut Özyavuz ise teşkilat üyelerine yönelik yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti.

Başkan Çiftçi, AK Parti Harran İlçe teşkilatı ziyaretinin ardından Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Harran Kaymakamı Ömer Faruk Çelik ile birlikte Harran İlk Okuluna geçen Başkan Çiftçi, burada öğrenciler tarafından hazırlanan kariyer gününe katıldı. Kariyer gününde öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Çiftçi, eğitime önem verdiklerini söyledi. "Herşey sevgi ile başlar okulumuzu ve ailemizi sevelim. Bizim için herşey önemli ve bizim için sizlerde çok önemlisiniz, biz sizleri seviyor ve önemsiyoruz. Bizim çocuklarımız zeki ve çalışkandır. Harran'ı seviyor ve Harran'a aşığız. Eğitime önem veriyoruz. Çocukların eğitimleri bizim için çok önemlidir" dedi.

Kariyer gününün ardından öğretmenlerle de bir toplantı düzenleyen Başkan Çiftçi, daha sonra okuldan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17