banner268

Çiftçi, "Siverek ile birlikte kalkınan ve gelişen bir Şanlıurfa özlemi içerisindeyiz"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, ilçe temasları kapsamında gittiği Siverek'te basın mensupları ile değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Siverekli basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Başkan Çiftçi, ilçe merkezi ve kırsal bölgelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi

Alt yapıdan üst yapıya, kültürel çalışmalardan sosyal projelere kadar her türlü konuya değinen Başkan Nihat Çiftçi, özellikle AK Parti kadroları olarak bir bütünlük içerisinde çalıştıklarının altını çizdi.

Toplantıda gazetecilerin de sorularını yanıtlayan Başkan Çiftçi, "Siverek gerek yüzölçümü gerekse nüfus bakımından önemli bir yaşam merkezimiz. Bizim anlayışımız tüm ilçeleri ile birlikte gelişen bir Şanlıurfa oluşturmak. Bu açıdan Siverek bizim için çok önemli. İlçemizde alt yapı ve üst yapı anlamında çok yol kat ettik. Halka hizmeti anlayış edinen AK Partili belediyeler olarak her zaman bir adım öteye daha ulaşmanın gayreti içerisindeyiz. Bununla birlikte ilçedeki mezarlıklarımızda çalışmalar yapıyoruz. İlçemize yakışan bir kültür merkezimiz de yükseliyor. Tüm bunlarla birlikte turizmde de Karacadağ Kayak Merkezi için çalışmalarımız sürüyor. Tüm çabalarımız Siverek halkının refahı ve gelişimi içindir. Tüm bu çerçevede de yine AK Partili teşkilatımızla bir bütünlük içerisindeyiz" diye konuştu.

Başkan Çiftçi, toplantının ardından Siverek'teki muhtarlarla ilgili buluşmaya katılmak üzere buluşmadan ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17