banner268

Çiftçi, Şanlıurfalı sanatçılar ve iş adamları ile bir araya geldi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, sanat dünyası ve işadamları ile buluşmasının ikinci durağı olarak İstanbul'da sanatçı ve işadamları ile bir araya geldi. Buluşmada Başkan Nihat Çiftçi, Şanlıurfa'nın turizm ve tanıtımda hak ettiği yere gelebilmesi için birlik mesajını yineledi.

7-8 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan URFES İsot Festivali çerçevesinde buluşmaya katılan davetliler Başkan Çiftçi'yi tebrik ederek, özellikle Şanlıurfa tanıtımında ellerinden geleni yapacaklarını iletti.

Buluşmada Başkan Çiftçi, 12 bin yıllık tarihi geçmişi olan Şanlıurfa'nın kültürel ve sanatsal anlamda zengin bir birikime sahip olduğunu belirterek davetlileri İsot Festivaline davet etti.

Yoğun ilgi gören buluşmada Başkan Çiftçi, "Şanlıurfa'nın sokağı, çarşısı, hanları, bedestanları, inanç merkezleri, şehri çok güzel bir şekilde yaşatıyor. Bizim bu değerleri Türkiye ve ülke sınırları dışına taşımamız gerekiyor" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269