banner268

Ceylanpınar Belediyesi Satranç Turnuvası Başladı

Ulusal bazlı düzenlenen ve "Merhaba Okul" sloganıyla başlayan satranç turnuvası Ceylanpınar Belediyesinin ev sahipliğinde Seydo Atilla Kültür evinde başladı. 3 Kategoride toplam 60 Sporcunun yarıştığı turnuvanın açılış töreninde konuşan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, okulların başlamasıyla birlikte 'Merhaba Okul' satranç turnuvası düzenlediklerini söyledi. İlk, Orta ve Liseliler olmak üzere 3 kategoride turnuvanın gerçekleştirildiğini ifade eden Başkan Atilla, turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi.

GENÇLERİ SATRANCA TEŞVİK EDİYORUZ

Ceylanpınar Belediyesi olarak kurmuş oldukları satranç kulübüne kurumsal bir yapı kazandırdıklarını aktaran Başkan Atilla, şunları söyledi: "Aynı basketbol ve futbol takımımız gibi satranç takımımızda kurumsal yapısıyla çalışmalarını sürdürecek. Satranç kulübümüzün çalışmaları kapsamında Ceylanpınarlı çocuk ve gençlere ulaşarak onlara satranç eğitimleri vereceğiz. İl, bölge ve Türkiye geneli düzenlenen turnuvalara katılacağız ve ümit ediyoruz ki satranç eğitimi verdiğimiz çocuklarımız ileride güzel dereceler alacaklardır."

TÜRKİYE'DE SATRANÇTA SÖZ SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ

Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Memduh Turmak da, ikinci kez Ceylanpınar'da satranç turnuvası düzenlendiğini hatırlatarak, "Bizim de amacımız Türkiye'de satranç konusunda söz sahibi olmak ve bunun da kaptanlığını Ceylanpınar Belediyesi'nin yapmasıdır. Ceylanpınar Belediyesinin satranca olan katkıları diğer belediyelerimize de cesaret verdi. Gerçekten Belediye Başkanımız Menderes Atilla'nın enerjisi hepimizi satranç konusunda daha aktif hale getirdi. Bütün Ceylanpınarlılara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

İki gün sürecek turnuva sonunda dereceye giren sporculara çeşitli ödüller verilecek.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaCeylanpınar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269