banner262

Ceylanpınar Belediyesi'nden Ulusal Satranç Turnuvası

Ulusal bazlı düzenlenen turnuvanın bileşenlerini ise Ceylanpınar Belediyesiyle birlikte Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Satranç Federasyonu Şanlıurfa İl Temsilciliği oluşturuyor.

Üç kategoride düzenlenecek olan satranç turnuvasında dereceye girecek sporculara çeşitli ödüller verilecek. 22 Eylül'de başvuruları başlayan turnuva için 28 Eylül'e mesai bitimine kadar kayıtlar online olarak Şanlıurfa Satranç İl temsilciliğinin sanliurfa.tsf.org.tr/turnuva-kayit-form adlı internet adresinde yapılıyor. Ceylanpınar Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan ulusal satranç turnuvasına 150 kontenjan ile sınırlandırılacak.

"Merhaba Okul Satranç Turnuvası" Ceylanpınar Seydo Atilla Kültür Evinde gerçekleştirilecek. Satranç turnuvası 30 Eylül-1 Ekim tarihlerinde  2 gün sürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17