banner268

Birecik Kaymakamı Halk Toplantısı düzenledi.

Birecik Kurtuluş Mahallesindeki bir taziye evinde gerçekleştirilen toplantıya, Birecik İlçe Garnizon Komutanı Yener UMUL, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet ÖZBAKAN, kurum amirleri ve Kurtuluş mahallesi sakinleri katıldı.

Öncelikle Mahalle Muhtarından Mahalle ile ilgili bilgi alan Kaymakam Kadir PERÇİ, “Kurum amirlerimiz ile sizlerin sorunlarını, varsa önerilerinizi dinlemek ve birlikte çözüm üretmek için buradayız. Mahalleniz veya herhangi bir konu ile ilgili bir sıkıntınız varsa bizlere iletebilirsiniz” dedi.

Oldukça samimi ve sohbet tadında geçen toplantıda, vatandaşlar kendi mahalleleri ile ilgili konuları gündeme getirdi. Vatandaşlar taleplerini hem Kaymakama hem de ilgili kurum amirine bildirdi. Kaymakam Kadir PERÇİ, vatandaşları tek tek dinleyip sorun, talep ve önerilerini not aldırarak, çözümü noktasında gereğinin yapılması ve vatandaşa bilgi verilmesi için ilgili birim amirine talimat verdi. Vatandaşlara, herhangi bir taleplerinin olması durumunda, kaymakamlık olarak kapılarının kendilerine her zaman açık olduğunu ifade etti.

Kurtuluş Mahallesine 24 derslikli yeni ilkokul yapılacağını, 24 derslikli Anadolu Lisesi ile 24 derslikli pansiyonlu Fen Lisesi yapılmasının planlandığını, doğalgaz ve alt yapı çalışmalarına yakın zamanda başlanacağı müjdesini veren Kaymakam Kadir PERÇİ, toplumsal başarıya ulaşabilmemiz için sosyal sorumluluk bilinci ile hep birlikte üzerimize düşeni yapmamız gerektiğini, ancak bu şekilde başarıya ulaşabileceğimizi belirtti.

Kurtuluş Mahallesi sakinleri, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Kaymakam Kadir PERÇİ ile kurum amirlerine teşekkür ettiler. 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17