banner268

Birecik Devlet Hastahanesinin Yol Sorunu Çözülüyor.

Kaymakamlık Makamında gerçekleşen görüşmede, Birecik Belediye Başkan Vekili Abdulkadir ÇOPUR, Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Güney Cem BÜLBÜLOĞLU ve Birecik İlçe Emniyet Müdür Vekili Bayram AKŞİT de yer aldı.

Özellikle yeni hastane güzergâhının belirlenmesi, hastane kavşağı düzenlemesi,  Birecik şehir geçişi, Karşıyaka Mahallesinde yapılacak yaya ve bisiklet üstgeçidi, kelaynak sahil yolu ile TOKİ yolunun düzenlenmesi,  asfalt ve kaldırım çalışmaları harita üzerinde görüşülüp, değerlendirildi.

Ardından Kaymakam Kadir PERÇİ, yetkililer ile beraber haritada belirlenen noktalara giderek, yapılacak yol ve diğer düzenlemeleri yerinde inceledi. Hangi güzergâhın uygun olacağı ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Kadir PERÇİ yaptığı açıklamada, yeni yapılan hastaneye vatandaşların daha rahat bir şekilde ulaşması, trafik yoğunluğunun azaltılması ve şehir giriş çıkışlarının daha düzenli hale getirilmesi ile ilgili çalışmalar yürüttüklerini ifade etti. 

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269