banner268

BİR MASAL ŞEHRİ ŞANLIURFA YİNE ZİRVEDE!

Her pazar günü saat 14:50'de ekrana gelen program farklı bakış açısı, izleyiciyi tarihin derinliklerine götüren görselleri ile izleyiciden tam not alıyor. 

Bu hafta dünyanın en büyük 250 müteahhit şirketlerinden birisi olan GÜRBAĞ Grup Holding Yönetim. Kurulu Başkanı Halil Bağıban'ı ağırlayan program Şanlıurfa'nın ulusal ve uluslararası tanıtımına büyük katkı veriyor. 

SIRADA MARDİN ve MERSİN VAR! 

Programın başarısı diğer illerin de dikkatini çekmiş durumda. Şanlıurfa Masalı sonrası Mardin ve Mersin masalları ile devam edeceği beklenen program her pazar günü ilk yüze girmeye devam ediyor.

AYNI ADLA KİTAP! 

Programı sunan Arpak'ın Aralık ayının ilk haftasında okurları ile buluşması beklenen bir kitaba da imza attığı, kitabında tıpkı program gibi daha çıkmadan büyük ilgi gördüğü gelen bilgiler arasında.

Anahtar Kelimeler:
Ekrem ArpakBeyaz Tv
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269