banner262

Bakay,"Rabbim, tuttuğumuz oruçları, yaptığımız duaları kabul eylesin"

Şanlıurfa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Bakay:

Ramazan ayı boyunca sahurda, iftarda, teravih namazlarında Alemlerin Rabbi olan Allah'a; ibadet ettik, oruç tuttuk ve Dünyanın dört bir yanında zulüm gören Müslüman kardeşlerimiz için dualar ettik.
Rabbim, tuttuğumuz oruçları, yaptığımız duaları kabul eylesin İnşallah.
Bugün ise, Ramazan ayını taçlandıran bayrama kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.
Biliyoruz ki bu bayrama buruk gönüllerle giren kardeşlerimiz var. Maalesef başta Filistin'de olmak üzere İslam dünyasında savaş, çatışma ve yıkımlara maruz kalan insanlarımız var. Millet olarak, bu kardeşlerimizin yaşadığı acılara, bu insani trajedilere kayıtsız kalmamız, bunları görmezden gelmemiz düşünülemez. Bizim kültür ve inancımızda; mazlum ve mağdurun hakkını savunmak, muhtaç ve yoksulu korumak, öksüz ve yetimleri sevindirmek vardır. Bu bayramı da hep birlikte bu duygularla kutlayacak; acılarımızı ve mutluluklarımızı paylaşarak yaşayacağız.
Bu duygular içerisinde Mübarek Ramazan Bayramınızı kutluyor, bayramın başta milletimiz olmak üzere, İslam âlemine, bütün dünyaya huzur, barış ve mutluluk vesilesi olmasını temenni ediyorum.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBayram
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17