banner268

“ Asırlık Çınarlarımızın Gül Yüzleri Gülsün ”

Daha önce 90 Yaş üstü çınarlara ziyaretlerini gerçekleştiren Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Proje kapsamında Belediye Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi ile birlikte Aşağı Tınaz mahallesinde ikamet eden 1925 doğumlu 92 yaşındaki Şükri Günhan’ı evinde ziyaret ederek hayır duasını aldı.

Asırlık Çınar Şükri Günhan’ı hasta yatağında ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulunup elini öpen Belediye Başkanvekili Ömer Çimşit, Proje kapsamında Asırlık Çınar’a Gül Sepeti, Seccade, Tespih ve Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Ziyaretle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Viranşehir Belediyesi olarak dev projeyi hayata geçirdiklerini, proje kapsamında Asırlık Çınarların evlerine ziyaretler gerçekleştirip hayır dualarını aldıklarını kaydetti.

Proje ile amaçlarının Asırlık Çınarların yalnız olmadıklarını hissetirmek ve yanlarında olduklarını bilmelerini sağlamak olduğunu sözlerine ekleyen Çimşit, “ İlçemizde tespit ettiğimiz 227 büyüğümüz var. Fırsat buldukça kendilerini ziyaret ederek hayır dualarını almaya devam ediyoruz. Bugün yine projemiz kapsamında Asırlık çınarımız Şükri Günhan’ı evinde hasta yatağında ziyaret ettik.Yarım elma,gönül alma misali ziyaretimizde kendisini yalnız olmadığını bilmesini sağladık.Bu amaçla ziyaretimizde kendisine Gül Sepeti,Seccade,Kur’an-ı Kerim ve tespih hediye ettik.Amacımız onların hayır dualarını almaktır.Aldığımız içinde çok mutluyuz” diye konuştu.

92 yaşındaki Asırlık Çınar Şükri Günhan ise, Viranşehir Belediyesi Başkanvekili Ömer Çimşit ve Başkan Yardımcısı Arslan Çiftçi’ye teşekkür ederek hayır dualarında bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17