banner262

50 kilometrelik yolun 31 kilometrelik bölümü sathi asfalt ile kaplandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından tüm ilçelerde başlatılan sathi asfalt kaplama çalışması devam ediyor.

Haliliye ilçe merkezindeki alt ve üst yapı çalışmasının yanı sıra ilçeye bağlı kırsal yollarda sathi asfalt çalışması ile ilçenin yol standardı yükseliyor.

Ekipler tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında: Kayalı, İnci, Karğalı, Aslanlı, Üçkonak, Kurtuluş, Esenyayla, Kaynaklı, Yeşilada, Yeşilyurt, Ky. Ayrımı, Eğrice, Beşik, Çelik, Dy. Ayrımı, Şeyh Çoban, Kabahaydar Kümeevler, Yukarı Basmakçı, Taşlıca Yol Ayrımı, Aşağı Koymat, Vahap, Tersel, Ortaören, Kısas Kümeevler, Yukarı Varlıca, Bademli, Dolaplı mahallesinde yapılacak olan yollarla birlikte bu yıl Haliliye ilçe kırsalında 50 kilometrelik yol sathi asfaltla kaplanmış olacak.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17