banner268

2500 muhacire yardım seferberliği.

İHH'dan Derecik'teki Muhacirlere Yardım Seferberliği

BA

Behçet ATİLA

|

Bugün, 13:30

1 İHH ([email protected]);

+251 diğer

3 ekin (10 MB) Tümünü indir

Tümünü OneDrive - Kişisel konumuna kaydet

 c (1).jpg

​​

 c (2).JPG

​​

 c (3).JPG

​​

 c (4).jpg

​​

 c (5).jpg

​​

 d (1).JPG

​​

 d (2).JPG

​​

 d (3).JPG

​​

 d (4).JPG

​​

 d (5).JPG

​​

 d (6).JPG

​​

 d (7).jpg

​​

 d (8).jpg

​​

 d (9).jpg

​​

 d (10).jpg

​​

 d (11).jpg

​​

 d (12).jpg

​​

 d (13).jpg

​​

 d (14).jpg

Şanlıurfa İHH Derecikte çok zor durumdaki 2500 muhacire yardım seferberliği başlattı.

Bu kapsamda bugün 3 tır yardım yola çıkarıldı. Konu ile ilegili açıklamalarda bulunan İHH Ş.Urfa Temsilcisi ve aynı zamanda İHH İnsani Yardım Vakfı Doğu-Güneydoğu Bölge Koordinatörü Behçet Atila şunları kaydettti;

Şanlıurfa İHH olarak, Hakkâri İli Şemdinli İlçesi Derecik Beldesine sığınan 2.500 Suriyeli ve Iraklı muhacire 2 kamyon ve 1 Tır insani yardım malzemesini bugün kardeşlerimiz için yola çıkardık.

Bu Araçlarımız da piyasa değeri yaklaşık 650 bin tl olan şu insani yardım malzemeleri bulunmaktadır;Gıda kolileri, mercimek torbaları, hurma paketleri, konserve çeşitleri, gofret kolileri, süt kolileri, çocuk mamaları, bay bayan yazlık ve kışlık giysi çeşitleri, battaniyeler, hijyen kolileri, peçete, hasta bezleri, çocuk bezleri, ıslak mendil, şampuan, ayakabı, terlik, çarşaf, yorgan, yastık, halı, kumaş vb.

Çok zor şartlarda dışarıda kalan bu muhacirlere daha önce de 3 kamyon insani yardım malzemesi göndermiştik. Böylece toplam 6.TIR insani yardım malzemesi göndermiş olduk.

Ayrıca Ş.Urfa İHH olarak Derecik'teki muhacirlere dağıtılmak üzere günde 1.500 ekmek dağıtımına da sponsorluk yapmaktayız. Bağışçılarımıza/sponsorlarımıza, gönüllülerimize ve personellerimize çok teşekkür ederiz. Allah kabul etsin.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaIhh
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269