banner262

15 mahallede 20 bin aşure

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtımı yapıyor.

Birlik, beraberlik, paylaşma ve dayanışmanın simgesi olan Aşure günü dolayısıyla sürdürülen aşure geleneği devam ediyor.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri ve Kültür Müdürlüğü ekipleri de ilçe sınırlarında özellikle dezavantajlı mahalle ve sokaklarda kapı kapı dolaşıp aşure dağıtıyor.

Eyyübiye Belediyesi Sosyal İşleri Müdürlüğü Muharrem ayı etkinlikleri kapsamında toplamda 20 bin adet aşure dağıtılacak.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla sokak sokak, kapı kapı dolaşıp vatandaşlara aşure ikramında bulunan Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri ile Kültür Müdürlüğü ekipleri 1 hafta boyunca aşure dağıtımına devam edecek.

15 Ayrı mahallede 4 farklı günde yapılacak olan dağıtımda 8 araç 32 personel görev yapacak. Cuma namazı çıkışı başlayan aşure dağıtımının ilk gününde binlerce vatandaşa aşure ikramında bulunuldu. 9 Ekim Pazartesi, 11 Ekim Çarşamba ve 13 Ekim Cuma günü farklı mahallelerde yapılacak dağıtımlarda, dar gelirli vatandaşların ikametgâh ettiği sokaklar ve mahallelerin seçimine özen gösteriliyor. Eyyübiye Belediyesi ekiplerinin çat kapı yaparak dağıtımını yaptığı aşure ikramında vatandaşlar da memnuniyetini dile getirdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEyyubiye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17