banner268

GAFFAR OKAN'IN MEMLEKETİNDE ASAYİŞ BERKEMAL!

SAKARYA DOĞUŞ 'LA YENİDEN DOĞDU


2019 yılında Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü olarak atandığında hoş geldin ziyaretine ilk gittiğimde  kısa sohbetimizde edindiğim ilk intiba devletini milletini seven, salonda değil, sahada olmayı kendine düstur edinmiş, bir emniyet müdürü profili çizdi.

İki yıla aşkın görev süresince beni ve Şanliurfalıları yanıltmadı. 

Emniyet Müdürümüz Selçuk Doğuş,Şanlıurfa'da hoş bir seda bırakarak 2022 yılında tavafuk olacak ya, benim gibi bir çok vatanseverin gonlunde derin izler bırakmış Şehit Müdürümüz Ali Gaffar Okkan,in memleketi Sakarya ya atandı.

Tavafuk diyorum çünkü Selçuk Müdürümüzü Şanlıurfa'ya atandığı günlerde ilk ziyaretimde gözlerinde vatan, millet, devlet ve bayrak sevgisini görmüş işte Güneydoğu, Gaffar Müdürden sonra onun gibi bu millet ile hemhal olacak, onun gibi devlet millet kucaklaşmasını sağlayacak bir emniyet müdürüne kavuştu diye umutlanmistim.

Ve Selçuk Doğuş müdürümüz iki yıla aşkın bir süre zarfında bu hissiyatimizin boşuna olmadığını yaptığı hizmet ve görev anlayışı ile ispatlamıştı.

Bu gün görüyoruz ve takip ediyoruz.

Selçuk Müdürümüz Sakarya İl Emniyet müdürlüğüne atandığı günden beri Sakarya'da da milletin gönlüne dokunmuş.

Devlet-millet dayanışması ile Sakarya'da da asayiş berkemal dedirtmişti,

Özellikle Selçuk Doğuş müdürümüzün görev yaptığı her ilde uyuşturucu ile mücadelesi Sakarya'da da sürmekte toplumu gençlerimizi çocuklarınızı zehirleyen uyuşturucu ile mücadele etmek Selçuk müdürün ajandasinin ilk sırasında yer almakta işte bunun için Sakarya şehri Selçuk müdürü kendi hemsehrileri gibi bagırlarına basmskta, işte bunu için tüm Türk milletinin kalbimde yaşayan Ali Gaffar müdürümüzün  ruhu şad olmakta işte bunun için Selçuk Doğuş ismi görev yaptığı her ilde sevgi ile anılmakta.

Yolun bahtın açık olsun kıymetli müdürüm, sevgili kardeşim.

Bu millet, senin gibi vatan severler olduğu müddetçe hep huzur içinde olacaktır

Sen ve senin gibi emniyet mensuplarımızın sayısının çagolması temennisi ile Sakarya halkına Şanlıurfadan selam ve sevgilerimizi iletirken Ali Gaffar Okkan sehidimizede peygamberler diyarından dualarımızı gönderiyoruz

Anahtar Kelimeler:
SakaryaSelçuk Doğuş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17