banner268

Yılmaz,Firkan Tüysüz stadyumunda incelemelerde bulundu.

Başkan Yılmaz,saha içi düzenleme, iyileştirme ve tribün bölgesinde beton çalışmaları tamamlanan alanları gezerek yapılan çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı.

Yapılan iyileştirme çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanımız Resul Yılmaz, şunları söyledi; “Geçen sezon takımımız şampiyon olarak BAL ligine yükseldi, bizde Belediye olarak Fen İşleri ekiplerimiz tarafından takımızın daha modern bir tesiste faaliyetlerini sürdürmesi amacıyla stadımızın çevre düzenlemesi, altyapısı, tribün onarım ve beton dökme ve bir takım çalışmalar yaptık, çalışmaların tamamlanmasıyla takımımız kendi sahasında ilk galibiyetini de aldı, Bal liginde mücadele eden takımımıza başarılar diliyorum, yapılan bu çalışmaların sporsever halkımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSiverek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269