banner268

Karaköprü,Arsinspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

TFF 3. Ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor ligin ikinci haftasında Arsinspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Karaköprü ekibi milli maç arasını maçsız geçirmemek amacıyla Şanlıurfaspor ile Gap Vadisi Tesislerinde antrenman maçında karşı karşıya gelirken mücadele 0-0 sonuçlandı. Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu maçta bütün futbolculara şans verirken, Kilis Belediyespor ile oynanan maçta sakatlanan forvet Alican Tez de forma giydi.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu milli maç arasını maçsız geçirmemek ve oyuncuları formda tutmak için bir antrenman maçı gerçekleştirdiklerini belirtirken, pazar günü oynayacakları Arsin maçını da kazanarak lige seri ile başlamak istediklerini kaydetti.

Karşılaşmayı Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ile yöneticiler ve Şanlıurfaspor Kulübü yöneticileri de takip etti. Karaköprü Belediyespor 10 Eylül Pazar günü TFF 3. lig 3. grupta ikinci hafta maçında Arsinspor ile Arsin İlçe Stadında karşılaşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17