banner268

Karaköprü Belediyespor,Elaziz Belediyespor Maçına Hazırlanıyor.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor pazartesi günü Siverek’te konuk edeceği Elaziz Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman Karaköprü Belediyespor’ un tesislerinin tadilatta olması nedeniyle 11 Nisan Stadın yanındaki sentetik çim sahada yapıldı.

Güç ve çabukluk çalışması yapılan idmanın son bölümünde 5’e 2 pas çalışması gerçekleştirilirken, takımın moralli olduğu gözlendi.  İdmanı Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ve yöneticiler de takip etti.

Kulüp Başkanı Mehmet Kudat kötü gidişatın ardından son 2 maçta alınan puanlarla takımın toparlandığını kaydetti. Başkan Kudat, “Payas galibiyeti ve Çorum deplasmanında alınan bir puan takımımızı biraz kendine getirdi. İnşallah daha iyi sonuçlar alarak istediğimiz konuma geleceğiz. Ancak idman yapacak saha eksikliğimiz bizim için önemli bir dezavantaj oluyor. Saha olmadığı için sentetik çim sahada idman yapıyoruz. İç saha maçlarımızı da sahamızda oynayamıyoruz, pazartesi günü de Siverek’te Elaziz Belediyespor ile oynayacağız. Bu maçtan da galip geleceğimize inanıyorum, taraftarlarımızın bu maçta da bizi desteklemelerini istiyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu ise Çorum gibi zor bir deplasmandan puanla döndükleri için mutlu olduklarını belirterek, “Rakibin eksik kalmasıyla gol pozisyonları bulduk ancak atamadık. Bu hafta Siverek’te oynayacağımız Elaziz Belediyespor maçı hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. İnşallah pazartesi günü bu maçta galip gelerek bir ivme yakalamak istiyoruz” dedi.

Karaköprü Belediyespor stadının inşaatının devam etmesi ve 11 Nisan stadının zemininin tadilatta olması nedeniyle Elaziz Belediyespor’u 9 Ekim Pazartesi günü saat14.30’da Siverek Firkan Tüysüz Stadında ağırlayacak.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17