banner262

Karaköprü Belediyespor Kahramanmaraş'ta saha çıkacak.

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Karaköprü Belediyespor’ un üçüncü hafta sahasında oynayacağı Tarsus İdmanyurdu maçının oynanacağı yerde zorunlu değişikliğe gidildi. Karaköprü Belediyespor’ un stadının inşaatının devam etmesi ve maçlarını oynadığı 11 Nisan stadyumunun (GAP Arena) zemininin bakımda olması nedeniyle karşılaşma Kahramanmaraş’ta oynanacak.

Kahramanmaraş 12 Şubat Stadında oynanacak maç 16 Eylül Cumartesi günü saat 15.30’da başlayacak.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat zorunlu bir değişiklik nedeniyle Tarsus İdmanyurdu maçını Şanlıurfa dışında oynayacaklarını dile getirerek, “Maçlarımızı oynadığımız 11 Nisan stadının zeminin futbol oynamaya elverişli olmaması ve onarımda olması nedeniyle bu haftaki iç saha maçımızı Kahramanmaraş’ta oynayacağız. İnşallah kendi stadımızın inşaatı bittiğinde maçlarımızı Karaköprü’de kendi stadımızda oynayacağız. Bizim tek hedefimiz bu maçı kazanıp grupta üst sıralarda kalmaktır. Statlarını bize açan Kahramanmaraş camiasına teşekkür ederiz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17