banner262

Haliliye'de Yarı Olimpik Yüzme Havuzu

Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan, önemsediği gençlerin ilgi alanlarıyla ilgili çalışmalar yapan Başkan Fevzi Demirkol’un talimatlarıyla geçen Haziran ayında başlatılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Projesinin inşaatı sürüyor. Devteşti Mahallesinde 2 bin 500 metrekare alan üzerinde yapımı süren yüzme havuzunun ihale süresinde bitirilmesi için ekipler hummalı şekilde çalışmalarını devam ettiriyor.

3 milyon 148 bin Türk Lirasına ihalesi yapılan yüzme havuzunda mescit, fitness salonu, revir ile 12,5x 25 metre uzunluğunda havuz yer alacak. Yıl boyunca kullanılabilecek olan yüzme havuzunun 2018 yılı içerisinde hizmete sunulması planlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17