banner268

Gençler spora yönlendiriliyor.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüyle, Bozova Belediyesi ilçedeki gençleri spora yönlendirerek sokaktaki kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor.

Bozova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan Atletizm, Futbol, Voleybol, Basketbol, Badminton, Kick Boks, Yüzme ve Kano branşlarındaki kurslar ile gençler spor yapmayı öğrenirken kurslara kayıt yaptıran gençlere Bozova Belediyesi tarafından forma hediye ediliyor.

Yaz spor okullarının start almasıyla kurslara kayıt yaptıran öğrencilere Bozova İlçe Stadında spor malzemesi dağıtıldı.

Yapılan dağıtım törenine Bozova Kaymakamı Zekeriya Göker, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, kurum amirleri, sporcular ve veliler katıldı.

“BOZOVA SPORLA TANIŞIYOR”

Bozava ilçesinde spora dair birçok projeye imza attıklarını dile getiren Bozova Kaymakamı ve Bozova Belediye Başkan V. Zekeriya Göker, amaçlarının gençlerin sporla tanışıp kötü alışkanlıklardan uzak durmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

İlçede açılan yaz okullarına önem verdiklerini aktaran Kaymakam Zekeriya Göker, “Daha önce ‘Bozova Sporla Tanışıyor’ projesi kapsamında 122 sporcu öğrencimize eşofman, forma ve ayakkabıdan oluşan spor malzemesi desteğinde bulunmuştuk. Bu defa ‘Bozova Sporla Tanışıyor Projesi’ kapsamında İlçe Spor Merkezi bünyesinde açılan kurslara kayıt yaptıran her yaşta öğrenciye forma hediye ediyoruz. Bugün burada bu amaçla toplandık, çocuklarımızın, gençlerimizin istikbalimiz olduğunu ve bu amaçla onların taleplerini ve ihtiyaçlarını öncelikle dikkate alınacağını belirterek, şu anda kayıt yaptıran 572 öğrenciye formaların teslim edileceğiz. Ayrıca bu kursların açılmasına katkı sağlayan başta Valiliğimize, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi’ye teşekkür ediyor. Her yaşta çocuğu yaz okulu kurslarına bekliyoruz” dedi.

“DOKUNAMADIĞIMIZ HER ÇOCUKTAN MESULUZ”

Gençlerin yaz tatilini dolu dolu geçirmeleri için yaz spor okullarını açtıklarını dile getiren Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ise spor anlamında dokunamadıkları her çocuktan mesul olduklarını söyledi.

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak il ve ilçelerdeki her çocuktan mesul olduklarını aktaran İl Müdürü Keşküş, “İl ve İlçelerde yaz kurslarımıza harika bir katılım var biz her zaman şunu söylüyoruz. Dokunamadığımız her çocuktan kendimizi mesul tutuyoruz. Yaz tatilinde gençlerin boş zamanlarını dolu dolu geçirmelerini sağlayacak bir kurs programımız var bu anlamda Bozova Belediyemizin de sporcularımıza ciddi anlamda bir malzeme desteği ver kaymakamımıza ve belediye başkanımıza bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBozova
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269