banner262

Fatma Hanım Gökçe, 52 kiloda Balkan Şampiyonu

Haliliye Belediye Spor, başarılarına bir yenisini daha ekledi. Kickboks takımından Fatma Hanım Gökçe, Haliliye Belediye Sporu temsilen Milli Takım adına 22- 25 Eylül 2017 tarihlerinde Karadağ’ın Bijelo Polje şehrinde düzenlenen Kickboks Balkan Şampiyonasına katıldı. 52 kiloda mücadele eden Gökçe, ilk turda Polonyalı, ikinci turda Fransız, üçüncü turda ise Belçikalı rakibi karşısında ringde galip gelen taraf oldu. Çeyrek finalde Portekiz, Yarı finalde de Hollandalı rakibi karşısında üstünlük sağlayan Gökçe, finalde ise Yunanistanlı rakibini geçip Altın Madalyayı boynuna takarak, Balkan şampiyonu oldu.

Türk Bayrağını Bijelo Polje’de dalgalandıran Fatma Hanım Gökçe, 39 ülkeden bin 790 sporcunun katıldığı şampiyonadaki galibiyetini Haliliye’ye armağan etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17