banner262

Efsane Futbolcular Karaköprü Belediyespor'u ziyaret ettiler.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın “Futbolun Efsaneleri Genç Hükümlülerle Buluşuyor” projesi için Şanlıurfa’ya gelen Türk futbolunun efsane yıldızları Oğuz Çetin, Hasan Şaş, Hami Mandıralı, Ali Gültiken ve Semih Yuvakuran TFF 3. Lig ekibi Karaköprü Belediyespor’u ziyaret etti.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat tarafından karşılanan efsane futbolculara Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ve müdürlük yöneticileri de eşlik ederken, ziyarette Karaköprü Belediyespor yöneticileri ve teknik direktör Bülent Topuzoğlu da hazır bulundu.

Kulüp Başkanı Mehmet Kudat efsanelere kulüp ile ilgili bilgi verirken, kulübün çalışmaları, yapılan stat ve hedefleri hakkında konuştu.

Başkan Kudat yapılan ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu ifade ederken, Türk futbolunun efsaneleriyle bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını kaydetti.

Başkan Kudat şunları söyledi: “Bugün bir program için Şanlıurfa’ya gelen Türk futbolunun gerçekten iz bırakmış, efsaneleşmiş isimleri kulübümüzü ziyaret ettiler. Kendilerine kulübümüzün durumunu aktardık, sohbet etti. Bu nazik ziyaret için efsanelerimize ve Gençlik Spor İl Müdürümüz Hakan Keşküş’e çok teşekkür ederiz. İnşallah kulübümüzü daha iyi yerlere taşıyarak ismini daha fazla duyuracağız.”

Ziyarette Başkan Kudat efsane futbolculara kulüp atkısı hediye ederken, ziyaret sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17