banner268

Çimşit,“ İlçemizde 5 Sentetik Çim Yüzeyli Futbol Sahası Yapılacak ”

Spor’a ve sporcuya her alanda önem veren ve desteğini sürdüren Viranşehir Belediyesi 5 Okulun bahçesinde Sentetik çim yüzeyli futbol sahalarının yapılması için Spor Toto ile el sıkıştı.

Ankara’ya giderek temaslarda bulunan Viranşehir Belediyesi Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile ilçemizde Futbol sahalarının yapılması için önemli bir görüşme yürüttü.

Yapılan görüşmenin ardından Spor Toto tarafından ilçemize 5 Sentetik çim yüzeyli futbol sahaları kazandırıldı.

Protokol sonrası kısa bir açıklama yapan Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit yaptığı açıklamada, “ Yapılan görüşmelerimiz olumlu geçti.Önemli bir hizmetin ilçemize kazandırılmasında başta emeği geçen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba,AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek,Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ve Kardeş Karaman Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a çok teşekkür ediyorum.Büyük emekleri oldu.İnşallah ilçemizde yapılacak olan futbol sahaları ile sporcu nesil giderek artar.Çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak durup spora yönelirler.Şimdiden buradan gençlerimize müjde veriyorum.5 Okulumuzun bahçesinde Sentetik çim yüzeyli futbol sahaları yapılacak ” diye konuştu.

Sosyal Belediyecilik gereği bu tür çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini vurgulayan Çimşit, “  Viranşehir Belediyesi olarak amacımız gençleri spora teşvik etmek ve sporu sevdirmektir ” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17