banner262

Ceylanlar Belediye Spor yeni sezon için tempo arttırdı

ŞAMPİYONLUK YEMİNİ VAR...

Geçen yıl Ceylanpınar'ı Süper Amatör Ligi'nde temsil eden Ceylanpınar Belediye spor 2017-2018 sezonunun hazırlıklarına başladı. Sahada ısınma ve top kapma çalışmaları ile başlayan antrenmanlar salonda son buluyor. Yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayacak olan Mavi Beyazlılar, Ceylanpınar'a özlem duyulan şampiyonluğu getirmenin hesaplarını yapıyor.

GÜNDE ÇİFT İDMAN YAPIYOR

Günde iki antrenman yapan Ceylanlar Belediye spor, saha da çift kale maç, top kapma, ikili mücadele gibi çalışmalarla tempo yüklüyor. Sahadaki antrenmanı bu şekilde tamamlayan Ceylanpınar temsilcisi, günün geri kalanını ise salonda geçiriyor. Teknik kadro tarafından kondisyon yüklemesi yapılan Ceylanpınar ekibi yeni sezonda hem teknik açıdan hem de kondisyon açısından güçlü olmak istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17