banner262

35 YILLIK ÖZLEMİ BİTİRMEYE SON 90 DAKİKA

Viranşehir Belediyespor, 3. Lig’e yükselme Play-Off yarı final maçında Siverek Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk maçında Dersimspor’u 2-0 yenerek yarı finale yükselen Viranşehir Belediyespor, Kayseri Atatürk Spor Kompleksi Yan Sahada oynanan Siverek Belediyespor maçına da galibiyet parolasıyla çıktı.


Her iki takım da maça kontrollü başlarken, karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sona erdi. İkinci yarıda daha etkili oyun ortaya koyan Viranşehir, 83. Dakikada Recep Çoban’ın müthiş golüyle 1-0 öen geçti. Maçın son dakikalarında da rakip kaleye baskısını arttıran Viranşehir, 90+2’nci dakikada penaltı kazandı. Penaltı atışını gole çeviren Muhammed Akdeniz, maçın skorunu 2-0 olarak tayin etti. Bu sonucun ardından Viranşehir Belediyespor finale yükseldi. 


Viranşehir Belediyesporlu futbolcular, maç sonunda finale yükselmenin sevincini tribündeki taraftarlarla paylaştı.

FİNALDE RAKİP SİLİFKE
Viranşehir Belediyespor’un finaldeki rakibi Anamur Belediyespor’u 1-0 yenmeyi başaran Silifke Belediyespor oldu. Türkiye Futbol Federasyonu tarafından belirlenecek tarihte iki takım finalde karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı kazanan takım 3. Lig’e yükselecek.

BAŞKAN EKİNCİ: 35 YILLIK ÖZLEMİ BİTİRMEK İSTİYORUZ
Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Kayseri’deki Play-Off maçlarında başarılı sonuçlar alarak finale kalmayı başaran Viranşehir Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları kutladı. Viranşehir Belediyespor’un daha iyi yerlerde olabilmesi için maddi ve manevi olarak her türlü desteği sunduklarını belirterek, “35 yıldır özlemini çektiğimiz 3. Lig hedefimize son 90 dakika kaldı. İnşallah Silifke ile oynayacağımız maçı da kazanıp 35 yıllık özlemimizi bitirmek istiyoruz. Teknik heyet ile futbolcularımıza güveniyoruz, bizler her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kendilerine şimdiden Silifke maçında başarılar diliyorum” dedi.
Viranşehir Teknik Direktörü Seyithan Özdaş da, Siverek Belediyespor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve aldıkları galibiyetle fianle yükselmelerinden dolayı çok  mutlu olduklarını söyledi. Aldıkları galibiyetten dolayı futbolcularını kutlayan Özdaş, “İnşallah final maçımızı da kazanıp Viranşehir’in 35 yıllık 3. Lig hasretini bitireceğiz” dedi.
Viranşehir Teknik Direktörü Seyithan Özdaş, kendilerine her türlü desteği sunan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci’ye de teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaViranşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17