banner268

Yeniden Refah Partisinde flash isme rozet takıldı.

Tek çatı altında seçimlere girecek olan Yeniden Refah Partisinde de Aday adayliği hareketlilği devam ederken Şanlıurfa'nın genç siyasetçisi iş İnsanı Mehmet Kartal'da geçtigimiz gunlerde Yeniden Refah Partisi çatısı altında siyasete devam sinyali vermişti.

Flaşh aday adayı Mehmet Kartal'a bugun il başkanliğinda duzenlenen Aday Adayı tanıtım toplantısında düzenlenen  törenle Yeniden Refah Partisi Rozeti takıldı.

İl Başkanı Ahmet Yetimoğlu tarafından rozetini alan ve Şanlıurfa'nın incisi Halfeti icin aday adaylığını açiklayan Mehmet Kartal " 31 Mart seçimlerinden Yeniden Refah Partisi olarak zaferle ayrilacagız .Bu sebeple siyasi arenanın bir çok evresinde yer aldık.Çalışmalarımıza aktif bir sekilde devam ediyoruz.Bu sebeple Halfeti ilcemizin hak ettigi hizmetleri yapmak vatandaşlarimiza hizmetkar olarak Aday adayıyı.Partimize ilimize hayırlı ugurlu olsun" dedi.

Alkışlar esliginde aday adaylığı startını veren Kartal konuşmasında İl Başkanı Ahmet Yetimoglu ve Yeniden Refah Partisine tesekkur etti.

Anahtar Kelimeler:
Yrp
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17