banner268

Yapıcıoğlu, "Adalet hiçbir şeye feda edilemez."

Ülkede mutlaka adaletin tesis edilmesi gerektiğini belirten Yapıcıoğlu, "Adalet hiçbir şeye feda edilemez." ifadelerini kullandı.

"Önce adalet ve insan"

2012 yılının sonunda "Önce İnsan, Önce Adalet" diyerek yola çıktıklarını belirten Yapıcıoğlu, "Birinci öncelikli hedefimiz, adaletin yeniden tesis edilmesidir. Adaletin hiçbir şeye feda edilemeyeceğine inanıyoruz. İnşallah bozulan adalet dengesini yeniden kurmak, terazinin bozulan ayarını düzeltmek ve yapabildiğimiz kadarıyla bu konuda mücadele etmek için besmele çektik, yola koyulduk. Neler yaptık, neler yapabildik, bunun takdirini siz değerli dostlara ve kamuoyuna bırakıyorum." ifadelerini kullandı.

"Adalet mutlaka tesis edilmelidir"

"Gücümüzün çok çok üstünde bir ağır yükün altına omuz verdiğimizin farkındayız. Çok yoğun bir çaba içerisinde olmak gerektiğinin bilincindeyiz." diyen Yapıcıoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"5 yıl önce yola çıktığımız güne göre ne memleketimizin durumu ne civar memleketlerin durumu ne de ümmetin hali daha iyiye gitmiş değildir. Uyarı görevimizi yapıyoruz, ancak bu uyarılarımızı yeterince yüksek sesle yapamıyor muyuz, yoksa sesimizin insanlara gitmemesi için önümüze konan engelleri aşmakta mı yeteri bir başarı sağlayamadık, onu bilemiyorum. Ama gerçek şu ki; 'Adalet hiçbir şeye feda edilemez! Adalet mutlaka tesis edilmelidir.' sözünü daha bir gür sesle söylemek zorunda olduğumuz ortadadır."

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHüdapar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269