banner268

ŞIRNAK'IN UMUDU ASLAN TATAR

Milletvekili Tatar Şırnak'ın en ividi sorunun Sağlık,eğitim ve ulaşım olduğunu bu sorunların çözüme kavuşması için tüm Şırnaklıların seferberlik içinde tek vücut olarak hareket etmesi ile mümkün olacağını vurguladı.

Aslan Tatar ve TATAR aşireti yıllardır Şırnak'a yaptıkları hizmetlerle bir anlamda Şırnak'ın umudu haline gelmiş.

Özellikle Aslan Tatar'ın milletvekili seçilmesi ile birlikte sadece Şırnak değil tüm bölgede gözle görülür bir hizmet atağı, huzur ve barış ortaminin tesis edildiği gözlemleniyor.

Şırnaklı  vatadaşlar bu değişim ve dönüşümün mimarı olarak bölgenin umudu olarak gördükleri yıllardır memleketine, devletine hizmet eden Milletvekileri Aslan Tatarin gayretlerini ile gerçekleştiğini söylediler.

AK Parti Şırnak milletvekili Aslan Tatar ise "Ben yıllardır memleketime devketime bolgeme hizmet ediiyorum Allah nasip etti Şırnaklı hemşehrilerimin desteği ile milletvekili seçildim meclise adım atar atmaz Şırnak'ın en büyük sorunu ve acil eylem planı olarak sağlık eğitim ve ulaşım sorunun çözümü noktasında çalışmalarımıza başladık. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olamak üzere tüm bakanlarımız ve bürokratlarının Şırnak'ın sorunlarınn cözülmesi konusunda gereken desteği vermektedir. Ben Şırnaklı hemsehrilerim adına bir kez daha hükmetimize sonsuz teşekkür ederim. Elbirligi, güç birliği icersinde Şırnak hak ettiği hizmetlere kavuşacaktır"diyerek Şırnak'ın makus talihini tüm hemşehrileri ile birlikte degistireceklerin belirti

Anahtar Kelimeler:
şırnakAslan Tatar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269