banner268

Savaş "Soyadı gibi SOYLU Bakanımızı asla unutmayacağız"

Ünlü iş insanı Aziz Savaş yayınladığı tebrik nesajinda "Bu ülkede yaptığı hizmetlerle gönüllerde taht kurmuş terörün kökünün kazınmasinda en önemli faktör olan ve 28.dönem İstanbul milletvekilimiz sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun bakanlıktaki başarılarının meclis çatısı altında devam edeceğine zerre süphemiz yoktur.

Sayın Soylu, soyadı gibi "Soylu" duruşu ile yine terör sevicilerine gereken ders ve cevabı verecektir.

Bizler, sayın bakanımızın her zaman yanında olduk, bundan sonra da vatanını, milletini, bayrağını seven biri olarak yanında olacağız.

Sayın bakanımız milletvekilliği doneminde de üstün başarılar dilerken, Suleyman  Soylu bakanımızdan bayrağı devr alan yeni içişleri bakanı sayın Ali Yerlikaya'da  başarılar dileriz"diyerek bakan Süleyman Soylu'nün tarihe afsene iç işleri bakanı olarak geçtiğini belirtti

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAziz Savaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17