banner268

ŞANLIURFA'DA GÖRKEMLİ BULUŞMA!

Dört yıl gibi hatırı sayılır bir süre SGK Başkanlığı ve hemen akabinde Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Bakanlığı yardımcılığını başarı ile yapan Dr. Mehmet Selim Bağlı Birecik, Halfeti ve Bozova'dan yola çıkan ve kendisini seven ve öncü gören binlerce dostları ile Ak Parti Genel Başkanı Danışmanı Mehmet Kasım Gülpınar'ın Eyyübiye'de Erdoğan için açtığı seçim bürosunu ziyaret etti. 

Hayli samimi ve sıcak bir ortamda geçen buluşma coşkulu bir kucaklaşma ve kalabalığa sahne olurken hem Bağlı hem de Gülpınar'ın yaptıkları konuşmalarda Doğru Adam söylemi ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek mesajları vermesi, Bağlı Gülpınar için samimi ve övgü dolu sözleri binlerce kişi tarafında  dakikalarca alkışlandı. 

Görkemli buluşmada da ayrıca Eyübiye Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğol, Av. Hamdi Didier, Bozova, Halfeti, Birecik kanaat ve aşiretlerinin önde gelenleri, Birecikli İş Adamı Mustafa Ergün, BBP Halfeti İlçe Başkanı Erol Baykuş, Halfeti Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Sönmez, Halfeti Ziraat Odası Başkanı Halil Toğaç, İş İnsanı ve Lotus Hastanesi sahibi Aziz Bülbül, Bozova Ziraat Odası Başkanı Müslüm Okan ve Gülpınar ile Bağlı'nın binlerce seveni eşlik etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17