banner262

Özyavuz'a tosun kurban edildi!

Şanlıurfa'nım Harran ilçesinde Karakeçili Aşiretine mensup Sabri Elhaşme'nin oğlu Harran-Ağcıl Mahalle Muhtarı Reşit Akıl, Millete hizmet yolunda güven tazeleyen İbrahim Özyavuz'a Milletvekilliği için hayırlı olsun dileklerini ileterek, bir tosun kurban etti.

Milletvekili İbrahim Özyavuz ve Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz'un katılımıyla gerçekleşen kurban kesim töreninde, Özyavuz Muhtar Reşit Akıl'a teşekkür etti. 

Özyavuz'un tekrar Milletvekili seçilmesinden gurur duyduklarını belirterek, Şanlıurfa'nın bir kez daha kazandığını söyleyen Akıl, Özyavuz'a hizmet yolunda başarılar diledi. 

Milletvekili Özyavuz da, tosun kurban eden Reşit Akıl'a teşekkür ederek, ''Öncelikle bizlere tosun kurban eden Reşit Akıl kardeşime teşekkür ediyorum. Kendisi bizleri onure etti, varolsun. Tekrar Milletvekili seçilmemizden ötürü sevinçlerini dile getirdiler, bu durum beni son derede mutlu etti. Şunu söyleyeyim; Memleketimiz kazandı, halkımız kazandı. Allah, bizlere nice hizmetler etmeyi nasip etsin. Bizler her daim halkımızın yanındayız. Demokrasi şöleninde bir seçim atlattık, inşallah bundan sonra da daima halkımızın yanında olacağız, sorunlarını çözmek için elimizden geleni yapacağız. Ben tüm Şanlıurfalı hemşerilerime bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum'' dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaIbrahim özyavuz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17