banner268

İş insanı Aziz Savaş 14 Mayıs seçim sonuçları ile ilgili “ülkemiz için hayırlı olsun” dedi.

İş insanı Aziz Savaş 14 Mayıs seçim sonuçları ile ilgili “ülkemiz için hayırlı olsun” dileklerini iletirken,Şanlıurfa seçimleri için ise “ben bu dönem bağımsız milletvekili Mehmet Fatih Bucak için desteğimi dile getirmiştim

Cumhurbaşkanı seçimlerinde ise sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemişimdir. Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesi halkın iradesine saygı göstermeyen bir genel merkeze cevabını sandıkta vermiştir.

Cumhurbaşkanı seçimlerinde Ceylanpınar her zaman sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemiştir. CUMHUR ittifakı Cumhurbaşkanı adayı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a 21.256 oy çıkmıştır ve milletvekili listesine 11.588 oy çıkmıştır. Ben şu an Ak parti genel merkezine soruyorum; halkın iradesine saygı duymayıp Şanlıurfa Ceylanpınar belediye Ak parti milletvekili, Ak parti ilçe Başkanı, CUMHUR ittifakına neden yetişemediler? Cevap açıktır. Ceylanpınar Halkı vatanını, milletini  ve bayrağını seven bir halktır. Ceylanpınar’da kendilerini  çok iyi bilen benim 35 bin oyum var, 20 bin oyum var, 15 bin oyum var diyen şahıslara soruyorum; hani oylar nerede? Yazık bu partiye, yazık sayın Cumhurbaşkanımızın emeklerine. Genel merkeze sesleniyorum sizlerden ricam önümüzdeki belediye başkanlık seçimlerinde, İlçe Başkanlık atamalarında buyrun gelin Ceylanpınar halkının iradesine sorarak atama yapın. Şanlıurfa eski milletvekili Seydi Eyüpoğlu 14 Mayıs seçimlerinde sahalara inip canla basla çalıstı ve kendisine rakip olmama rağmen Şanlıurfa 8 mılletvekılı çıkarttı ise sayın başkanımız Bekir Bozdağ, sayın vekilimiz Mehmet Ali Cevheri toplam 14 milletvekili Seydi Eyüpoğlu’nun çeyreği kadar oy toplayamamıştır eğer Şanlıurfa’da bir zafer ilan edildi ise o da Şeydi Eyüpoğlu sayesinde edinilmiştir. Seydi Eyüpoğlu seçimlerde rakimim olmasına rağmen, seçimde çalısmasaydı Şanlıurfa’ dan Ak parti milletvekili çıkarılacak sayı 5 idi. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunarız güzel bir seçim süreci yürüttüğü için. Bu sürecin zaferini Şeydi Eyüpoğlu başarıyla kazanmıştır. Şahsım ve Ceylanpınar hemsehrilerim adına kendisine teşekkür ediyorum. 


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2. Turda da her zaman olduğu gibi  ezici bir çoğunlukla yeniden cumhurbaskanımız olacağına inanıyor ve kendisini sonsuz destekliyoruz dedi

İs insanı hemşehrimiz Aziz Savaş Ankara'da yaptığı temaslarda iç işleri bakanı Süleyman soylu Dış işleri bakanı mevlut Çavuşoğlu ile görüşerek güneydoğulu iş insanları olarak 2.turda Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'a destek vereceklerini bizzat illetti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAziz Savaş
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269