banner268

HALETi HiZMETLERİ İLE TüM İLÇELERİ KISKANDIRIYOR

Ozellikle AK Parti teşkilatı ile uyum içersinde Halfetili vatandaşların her derdine koşan Başkan Albayrak'in bu başarısını altında yatan gerçekleri Halfetililer şöyle açıklıyor "Halfeti ilçemiz yıllarca ötelenmiş, taşıdığı potansiyeliyi değerlendiremez bir ilçe konumanda iken önce kayyum olarak Halfeti'in sorunlarına neşter vuran başkanımızı 2019 yerel seçimlerinde seçilmiş belediye başkanı olarak koltuğa oturdu.

Halfeti'in sorularını bir bir bilen çözüm için Halfeti halkı ile birlikte yola çıkan genç başkanımız başardıkları ile diğer ilçelerimize rol model olmakla kalmayıp Halfetimizi tüm Türkiyenin gündemine taşımasına vesile olmuştur.

Bu uyumlu ortam ve çalışmaya ilçemize yeni atanan Kaymakamımız da destek verdiği taktirde Halfeti ilçemiz artık özlediği beklediği hizmetlere bir bir kavuşacağına inancımız tamdır" diyerek Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albarak'a tüm Halfeti halkının büyük bir sevgi beslediğini önümüzdeki yerel seçimlerde yeniden Şeref Albayarak ile seçime girdikleri taktirde Halfeti de diyet partilerin bir şansının olmayacağının altını çizdiler.

HALFETİ 'DE AK PARTİ KOORDİNATÖRU VEDAT YURUM FAKTÖRÜ


AK Parti Şanlıurfa il Yönetim kurulu üyesi ve Halfeti Kordininatörü  Vedat YURUM'UN  teşkilat ile belediyeyi kaynaştırmak Halfetinin sorunlarına il ve bakanlık düzeyinde çözüme kavuşturulması için yaptığı çalışmalar halfeti ilçe teskikatinin yeniden ayağa kalkmasına ,bu uyumlu birlik ve bareberkik neticesinde Halfetinin hızla özlenen hizmetlere kavuşmasının yolunu açmış oldu.

Halfeti ilçe teskikati AK Parti'nin Halfetinin Kordinetoru olarak Vedat YURUM gibi bir ismin görevlendirilmiş olmasının ne kadar isabetli bir tercih olduğunu Halfetinin hem teşkilat hem belediye olarak başarısının bir kanıtı olduğuna dikkat çektiler.

Halfeti Belediye Başkanı Şeref Albayrak "Bizler tüm teşkilat olarak tek amaç ve gayemiz cennet ilçemiz Halfetiye ve Halfetili hemşehrilerimize hizmetin en güzelini verebimektir.

Halfeti halkı başta Sayın Cumhurbaşkanımıza sonra şahsıma gösterdikleri güven ve destek ile uzun yıllar sonra Halfetiye Ak Parti'nin AK kodrolarının hizmet rüzgarı estirmesine neden olmuşlardır.

Bizler yerelde Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Zeynel Abidin Beyazgül olmak üzere ilçe kordinatörümüz Vedat YURUM ve İlçe yönetimimiz ile el ele omuz omuza vererek Halfetiye daha nice güzellikleri yaşayacağımız dan hiç kimsenin suphesi olmasın"diyerek Devletin gulen ve şefkatli yüzünün Halfeti'de hissedildigini soyledi

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHalfeti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269