banner268

GÜNBAY "ŞANLIURFA 'DA SEÇİMİN KADERİNİ HALTANLILAR BELİRLEYECEK"

Yaklaşan genel seçimlerde partiler sahaya inmeye başladı özellikle Şanlıurfa da potansiyel oyları olan aşiretlere sıkı markaj uyguluyor.

Bu aşiretlerden birsi de Türkiye genelinde yuzbinlerce üyesi bulanan Haltanlılar derneği.

Şanlıurfa'da büyük bir kitlesi olan ve Haltanlıları bir çatı altında toplayan Şanlıurfa Haltanlılar Dernek Başkanı Erol GUNBAY yaptığı açıklamada "Türkiyenin dört bir yanına dağılmış olan Haltanlılar asiretini bir çatı altında toplamak ve bu seçimlerde söz sahibi olmak adına Şanlıurfa Haltanlılar derneğimiz faaliyetleri sürdürmektedir. Bizim siyasi duruşumuz ve çizgimiz bellidir, bizler öncelikle yapılacak bu seçimlerde Haltanlıları temsil edecek bir isme destek vereceğiz. Bir iki oyu bile olmayan ancak kendisini kaanat önderi, aşiret reisi gösteren isimlere partiler listelerinde  yer verirken yuzbinlerce oya sahip Haltanlıları yok saymalarinı kabul edemeyiz " diyerek bu seçimlerin kaderini özelikle Şanlıurfa'da Haltanlıların belirleyeceğini vurguladı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269