banner262

Faruk Pınarbaşı, Basın Danışmanı olarak usta kalemi seçti

Gerek köşe yazıları gerekse haberleriyle Şanlıurfa gündemini belirleyen usta gazeteci İsmail Çölkesen, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Av. M. Faruk Pınarbaşı’nın basın danışmanlığı görevine getirildi.

Pınarbaşı’nın Birecik Belediye Başkanlığı görevi sırasında da basın danışmanlığı görevini başarıyla üstlenen İsmail Çölkesen, seçim propagandası sırasında da aktif çalışmalarıyla dikkati çekmişti.
TBMM’deki görevine giriş işlemleri tamamlanan İsmail Çölkesen’in yeni görevi sevenleri arasında sevinçle karşılandı. 

Günceli yakalayan ve siyaset havasını önceden koklayan siyasi yorumlarıyla tanınan İsmail Çölkesen, ilkeli gazeteciliği ve “keskin kalem” lakabıyla tanınıyor. 

Ankara’dan en taze haberleri Şanlıurfa’ya taşıyıp, gündemi belirlemeye devam eden İsmail Çölkesen, aktif gazeteciliğinin yanı sıra  iki yıl önce de Şanlıurfa’da ilk ve tek olan İsmail Çölkesen PR Ajans’ı kurmuştu.

Anahtar Kelimeler:
Faruk Pıarbaşı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17