banner268

ATİLLA ZILGITLAR EŞLİĞİNDE ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesinde AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Seyyithan Atilla 31 Mart 2024’de yapılacak olan yerel seçimlerde ” Bende Varım Ceylanpınarıma için Hizmet için ” diyerek Belediye Başkanlığı görevine talibim dedi.

Atilla aday adaylığını bugün Ceylanpınar ilçesinde Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlardan oluşan kalabalık bir grupla evinde düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı.

Genç siyasetçi Atilla’yı ilçede önemli hizmetlere imza atan önce ki dönem Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla yalnız bırakmadı.

Bir önce ki dönem Ceylanpınar Belediye başkanı Menderes Atilla adaylığını açıklayan yiğeni Avukat Seyyithan Atilla’ya çıktığı yolda başarılar diliyerek “Bugun itibariyle bu şanlı Bayrağı yegenim Seyyithan’a devrediyorum.Sonuna kadar yeğenimin arkasında olacağım. Biz 70 yıldan bu yana bu ilçe de başkanlık yapıyoruz. Ben başkanlığı burda HRDEP’in elinden aldım. Ceylanpınar’a bir dönem en iyi hizmeti vermeye çalıştım. Eminim ki Seyyithan da elinden gelenin en iyisini yapacaktır.” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti’den Belediye Başkan Aday Adayı Av. Seyyithan Atilla ise ” Biz siyaseti bugün yapmıyoruz, siyaseti seçimlere 5-6 ay kalada yapmadık.Siyaset bizim ailemizin olmazsa olmazı bende büyüklerim yolunda Ceylanpınar’a hizmet etmek için bu onurlu yola çıktım “dedi.

CEYLANPINAR SENİNLE GURUR DUYUYOR.

Ceylanpınara hizmet etmek icin bu onurlu göreve talibim diyen Atilla’nın konuşması sık sık alkışlarla kesilirken ” DİK DUR EĞİLME CEYLANPINAR SENİNLE….BAŞKAN SEYİTHAN CEYLANPINAR SENINLE sloganları atıldı. Seyithan Atilla’nın konuşması sırasında düzenlenen toplantıya katılan Ceylanpınar’lı kadınlar ise sık sık zılgıt çaldılar.

BENİM REFARANSIM CEYLANPINAR HALKI

Hitabı üslubu ve saygısıyla programa katılan herkesin büyük takdirini kazanan Av. Seyyithan Atilla ” Ben dört yıldır siyaset arenasındayim gittiğim her yerde soruyorlar “Senin referansın kim diye….Bir kardeşiniz olarak bugün burada açıklıyorum “Benim referansım 70 yıldır bu güzel ilçede siyaset yapan Atilla ailesidir…Benim referansım üyesi olmaktan onur duyduğum izinden gitmekten gurur duyduğum Ak Parti kurucu Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’dır …Benim referansım doğduğum topraklar ve gurur duyduğum Ceylanpınar’lı hemşehrilerimizdir onlarda bugün tüm Ceylanpınar’ı temsilen buradalar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor desteklerinizi bekliyorum “dedi.

Toplantının ardından tüm davetlilere yakından ilgilenen AK Parti’den Ceylanpınar Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Av. Seyyithan Atilla daha sonra eşi ve çocuklarıyla kamera karşısına geçerek adaylık sürecini anlattı.

Anahtar Kelimeler:
Ceylanpınarşanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269