banner268

Açanal "2023 bütçesinin hayırlı olmasını diliyorum"

Açanal konuşmasında, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu, insan odaklı, bilimselliği esas alan, üreten, uluslararası alanda öncü bir kurum olma vizyonu doğrultusunda ilaç, tıbbi cihaz, bitkisel destek, tıbbi ürünler, kozmetik ürünler ile insan vücuduna doğrudan temas eden biyosidal ürünlere yönelik düzenleyici ve denetleyici faaliyetler yürüten bir  Kurumdur. 


Temel görevi; vatandaşlarımızın etkili ve güvenli ilaca erişimini temin etmek olup, dünyadaki benzer otoriteler ile aynı çerçevede faaliyet göstermektir dedi. Açanal konuşmasının son bölümünde ise, her yıl  olduğu gibi bu yıl da en büyük payı eğitim ve sağlığa ayrıldığını söyledi.
Kurumumuzun 2023 yılı için bütçesi 565.810.000 TL olduğunu sözlerine ekledi. Açanal konuşmasını,
"Değerli milletvekilleri ne mutlu bize ki, AK Parti iktidarı olarak 21. Bütçemizi saygı değer meclisimize sunuyoruz. Bizler milletimizin teveccühü ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, ülkemizi hizmetlerimizle her alanda nakış nakış işlemeye devam ederek gelecek nesillere Büyük ve Güçlü bir Türkiye bırakacağız! Türkiye Yüzyılı’nı milletimizle birlikte inşa edeceğiz!
Bu vesileyle; 2023 bütçesinin hazırlanmasında emeği geçen bakanlıklarımıza, kurumlarımıza, Plan Bütçe Komisyonumuza, tüm milletvekillerimize ve meclis personeline teşekkür ediyor, 

Yüce meclisimizi, aziz milletimizi ve kıymetli Şanlıurfalı hemşehrilerimi saygıyla selamlıyorum.

2023 bütçesinin hayırlı olmasını diliyorum" diyerek tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269