banner268

VİRANŞEHİR’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlçe Kaymakamlığı ve Viranşehir Belediyesi koordinasyonunda düzenlenen bayramlaşma programı, ilçe protokolü, kamu kurum ve kuruluşların katılımı ile Viranşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. 


Yoğun ilginin olduğu bayramlaşma programına, Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Garnizon Komutanı vekili Piyade Binbaşı Mehmet Köpüklü, Belediye Başkan yardımcıları, Belediye meclis üyeleri, daire amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, gaziler, muhtarlar, kanaat önderleri ile vatandaşlar katıldı.


Programa katılanları kapıda karşılayan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, katılımcılarla tek tek tokalaşıp bayramlaştı. 


Programda konuşan Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Günün anlam ve önemine dikkat çekerek, Tüm İslam aleminin ve programa katılanların bayramını kutladı.
Bayramların önemine vurgu yapan Başkan Ekinci, Huzur ve güven içerisinde tüm vatandaşlarımızla birlikte bayramı idrak etmenin sevinci ve mutluluğu içerisinde olduğunu söyledi.
Bayramların karşılıklı yardımlaşma, dayanışma, gönül alma günleri olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Ekinci; “Bizleri bu günlere kavuşturan Allah’a hamdolsun. Yaşamımızda önemli yeri bulunan, mutlulukların paylaşıldığı, birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının güçlendirildiği, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, yardımlaşmanın, hoşgörünün, paylaşma ve dayanışma duygularının arttığı bayramlar, birlik ve beraberliğimizi simgeleyen ortak değerlerimizin başında gelmektedir.” ifadesini kullandı.
Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı yapılan çeşitli ikramların ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17