banner268

Viranşehir Belediyesi, halkın taleplerini dikkate alarak denetimlerini arttırdı.

Amacın, bağcıyı dövmek değil, üzüm yemek olduğunun altını çizen Viranşehir Belediye Başkanvekili İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, yıkıcı değil, yapıcı belediyecilik anlayışıyla hareket edildiğini kaydetti.

Esnafa ceza vermek yerine, eksikliklerin giderilerek sağlıklı ve yasal koşulların oluşması için çalışma yaptıklarını söyleyen Çimşit,  “Vatandaşlarımızın boğazından geçen her lokmanın sağlıklı koşullarda üretilip üretilmediğinin takipçisiyiz.

Gıda ürünleri üretiminin ve satışının fazlaca yapıldığı yerlerde denetimlerimizi yoğun ve düzenli bir şekilde sürdürüyoruz. Sağlıklı gıda ve hijyen birinci kuralımız. Vatandaşlarımızın yediğiyle içtiğiyle oynamaya kimsenin hakkı olamaz. O nedenle de başta gıda işletmeleri olmak üzere tüm işletmelerde denetimlerimizi gerçekleştiriyoruz ” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Viranşehirşanlırfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17