banner262

VALİ AYHAN: AKÇAKALE’NİN YARINI BUGÜNDEN İYİ OLACAK

İlçe ziyaretleri kapsamında bugün Akçakale’ye gelen Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan beraberinde İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Yıldırım Saygılı ve Akçakale Kaymakamı Oltan Bayraktar Akçakale Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Vali Ayhan’ı Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, birim amirleri, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yıldık karşıladı. Vali Ayhan’ı makamında ağırlayan Başkan Yalçınkaya daha sonra çalışmalar ve projeler hakkında Vali Ayhan’a brifing verdi ve sunumlar yapıldı.

VALİ AYHAN: AKÇAKALE’NİN YARINI BUGÜNDEN İYİ OLACAK

Çalışmaları tek tek inceleyen Vali Ayhan, Akçakale’nin Türkiye’nin vitrini olması gerektiği bilinciyle hareket edeceklerini belirterek “Toplumsal sorunların temelinde de eğitim ile ilgili eksikliklerin olduğu aşikardır. İnşallah bunu hep beraber aşacağız. Akçakale, sınırda bir vitrin. Burasının Türkiye’nin bir vitrini olması lazım. Sosyal, ekonomik yaşamında, eğitim hayatında burasının bizim vitrinimiz olması lazım. Bu konuda, bu bilinçle hareket edeceğiz. İki hafta içinde tüm ilçelerimizi ziyaret etmiş olacağız. Görmeden, analiz etmeden, sahada olmadan, projeleri yakından takip etmeden, proje paydaşlarının yürütücüleri ile istişare etmeden alanında güçlü olmak mümkün değil. Hem tanışmak, hem ziyaret, hem sahada izlenimde bulunmak, kurumların çalışmalarını yakından takip etmek için buraya geldik. İnşallah buradaki gözlemlerimiz ile daha neler yapabiliriz, birlikte nasıl daha güzel büyük işler başarabiliriz bunun tahayyülünü yapacağız. İlerleyen dönemlerde de buraya sık sık gelerek Akçakale’yi bir adım daha öteye nasıl götürebilirizin gayreti, telaşı içinde olacak. İlçe Kaymakamımıza, belediye başkanımıza, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İnşallah Akçakale’nin bugünü dünden, yarını bugünden iyi olacak” dedi.

BAŞKAN YALÇINKAYA: SINIRDA YILDIZ İLÇE İNŞA EDECEĞİZ

Başkan Yalçınkaya ise ilçenin en önemli projelerinden Organize Sanayi Bölgesi’ne değinerek “Organize Sanayi Bölgesi ile hem Türkiye, hem Suriye, hem Eyyübiye, hem Harran, hem Akçakale, hem tarım arazilerini kurtaracağız. Gelecek Organize Sanayide, gelecek ithalat ve ihracatta. Valimizin gayretlerini biliyoruz. İnşallah birlikte sınırda yıldız bir ilçe inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Vali Ayhan’a bu yıl amatör ligde şampiyon olan Akçakale Belediyespor’un forması hediye edildi.

Vali Ayhan ve Başkan Yalçınkaya daha sonra esnafı da ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSalih Ayhan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17